radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2007
Αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του Διευθυντή Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3

Αλλάζει η διοίκηση στη Διεύθυνση Ραδιοφωνίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3, ενόψει της συνταξιοδότησης του Νίκου Δημαρά, που παρέμεινε στο τιμόνι των τριών ραδιοσταθμών από το 1996 έως το 2002 και από το 2005 έως σήμερα. Η παρουσία του στη διοίκηση ήταν σημαντική εν μεταξύ των άλλων επί ημερών του καθιερώθηκαν νέοι θεσμοί με σπουδαιότερο τις "Ημέρες Ραδιοφώνου". Ο δημοσιογράφος βρίσκονταν σε άδεια μέχρι και τις 15 Ιουνίου, οπότε και έληξε και επισήμως η συνεργασία του με την ΕΡΤ3.

Τη θέση αναμένεται να αναλάβει ο Ξάνθος Χύτας, στέλεχος του 102 FM από το 1993 και προϊστάμενος του Τμήματος Ειδήσεων του σταθμού από το Νοέμβριο του 2006, ο οποίος τον αναπλήρωνε προσωρινά τους τελευταίους μήνες. Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή παραλαβής-παράδοσης παρουσία της γενικής διευθύντριας της ΕΡΤ3 Θάλειας Ιωαννίδου.

"Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί ένα τέλος για τον απερχόμενο διευθυντή, μία αρχή για το νέο και μία συνέχεια για το ραδιόφωνο, γιατί για την επιτυχία απαραίτητη είναι η βοήθεια όλων", τόνισε η κ. Ιωαννίδου. Ο κ. Δημαράς, αφού ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, χαρακτήρισε το διάδοχό του ως "ένα από τα πολλά πνευματικά μου παιδιά σε αυτό το σταθμό, για τα οποία αισθάνομαι υπερηφάνεια". Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του κ. Χύτα, που επισήμανε πως ο προκάτοχός του είναι "μεγάλος δάσκαλος και φίλος" και ζήτησε τη συνδρομή όλων των δυνάμεων του σταθμού για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Πηγή: εφημερίδες Μακεδονία και Ναυτεμπορική

posted by Panos @ 10:13  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .