radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2007
16 ραδιοσταθμοί με ανεξέλεκτους πομπούς και πρόστιμα από το ΕΣΡ

Σωρεία ραδιοσταθμών βρέθηκαν να υπερβαίνουν τα επιτρεπόμενα όρια εκπομπής, σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσης του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Μετά από μαζικό έλεγχο στο Νομό Λαρίσης, δεκατρείς ραδιοσταθμοί βρέθηκαν να υπερβαίνουν το επιτρεπόμενο εύρος διαμόρφωσης. Έτσι, πρόστιμο 3.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει το Ράδιο TRT, ο Ρυθμός 98.9 , ο Πόλις 99.4 , η Ραδιοφωνία Κισσάβου, ενώ συστάσεις έλαβαν ο ραδιοσταθμός της Μητρόπολης, και οι Ράδιο Στορκ, Palace FM, Ράδιο Θεσσαλία, Enjoy Radio, Ραδιοφωνία Αγιάς, Ράδιο Ελασσόνα, Avanti και DeeJay.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Ράδιο Έκφραση Νομού Θεσσαλονίκης, επειδή δεν τηρεί το λόγο προστασίας απέναντι στο γειτονικό ραδιοφωνικό σταθμό Music Radio (πρώην Ράδιο Άγιος) που εκπέμπει σε γειτονική συχνότητα από τα δυτικά της πόλης. Πρόστιμο 3.000 ευρώ καλείται να πληρώσει και ο Heart FM 93.1, για τα προβλήματα που προκαλεί στη λήψη του Μύθου στους 93.4 . Στις αρχές του μήνα αντίστοιχη σύσταση είχε επιβληθεί και στο Music Radio και φαίνεται ότι η κόντρα με το ράδιο Έκφραση για την λήψη στις δυτικές συνοικίες καλά κρατεί. Οι ραδιοσταθμοί έχουν δεχτεί σχετικές παρατηρήσεις, στο διάστημα των δύο τελευταίων χρόνων, αλλά δεν φάνηκαν να συμμορφώνονται.

Πηγή: radiofono.gr

posted by Panos @ 10:09  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .