radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Μαΐου 12, 2007
Ραδιοφωνική αυλαία
Μπορεί το θέατρο στο ραδιόφωνο να μη διαθέτει πια την αίγλη του παρελθόντος, κάποιες εκπομπές επιμένουν να ανεβαίνουν ακόμα, και παρά το αναπόφευκτο τρακ, στο ραδιοφωνικό σανίδι.

«Δεύτερο 103,7»
«Η Μαγεία της Αυλαίας» - Κυριακή στη 1 μετά το μεσημέρι.
Ενα ραδιοφωνικό μαγκαζίνο για ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό θέατρο σήμερα, με τον Βασίλη Δημητρίου. Ειδήσεις και πληροφορίες από τις θεατρικές σκηνές, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, μικρές σκηνές και αποσπάσματα.

«Αθήνα 9.84»
«Το Θέατρο στο Μικρόφωνο» - Δευτέρα, 11 με 12 το βράδυ.
Ο Δημήτρης Πιατάς φέρνει στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης ένα νοσταλγικό άρωμα αλλοτινών εποχών. Οι μεγάλες θεατρικές ραδιοφωνικές στιγμές ξαναζούν. Αποσπάσματα από κλασικά αλλά και σύγχρονα θεατρικά έργα.

«Τρίτο 90,9»
«Το θέατρο της Κυριακής» - Κυριακή, 10 με 12 το βράδυ
Από το αρχείο της ΕΡΤ μεταδίδονται μεγάλες ραδιοφωνικές θεατρικές παραγωγές του παρελθόντος. Η επιμέλεια ανήκει στην Αιμιλία Κτενά, που επίσης, τις καθημερινές, στις 5 το απόγευμα, παρουσιάζει τις «Θεατρικές Ερμηνείες», με μικρά, δεκάλεπτα συνήθως, θεατρικά αποσπάσματα.

Το «Δεύτερο 103,7» την Τετάρτη στις 8 μ.μ., παρουσιάζει στον Ιανό αφιέρωμα στα τραγούδια του θεάτρου. Από την «Ομορφη Πόλη» έως και την «Κυριακή των Παπουτσιών». Τραγουδούν οι ηθοποιοί Γιώργος Κιμούλης, Λυδία Κονιόρδου, Γιάννης Μπέζος, Αννα Παναγιωτοπούλου και ο Χρόνης Αηδονίδης

Πηγή: "Τετράδιο" - Ελευθεροτυπία
posted by Panos @ 17:46  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .