radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Απριλίου 23, 2007
Ραδιόφωνο, μουσική και πειρατεία! Είναι τα Θέματα του 3ου Αthens Music Forum που ξεκινάει αύριο.

Οι προοπτικές και η πορεία του μουσικού ραδιοφώνου κατά το 2007, η «εικόνα» της ελληνικής δισκογραφίας, το θέμα της πειρατείας της μουσικής, το θέμα της διαχείρισης των δικαιωμάτων στο νέο ψηφιακό περιβάλλον, καθώς και μια σειρά από άλλα θέματα που αφορούν το μέλλον, όπως η σχέση της κινητής τηλεφωνίας με τη μουσική και η σχέση μεταξύ μουσικής και εικόνας, θα τεθούν επί τάπητος στο Athens Music Forum, που διοργανώνεται και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά από τoν τηλεοπτικό σταθμό MAD και την Archangel Music, αύριο 24 και μεθαύριο 25 Απριλίου, στο ΔΑΪΣ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας θα προσεγγίσουν θέματα που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξη της μουσικής, στοχεύοντας στη γενικότερη ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου. Το forum είναι χωρισμένο σε επτά ενότητες και συγκεκριμένα στην ενότητα «Ραδιόφωνο 2007», «Ελληνική Δισκογραφία 2007», «Μουσική Πειρατεία», «Μουσική και Εικόνα», «Multi - Stores: μια νέα πραγματικότητα», «Κινητή Τηλεφωνία και Μουσική», «Digital Rights Management».

Πιο αναλυτικά για το ραδιόφωνο θα συζητηθούν τα εξής:
- Πουλάει το σημερινό ραδιόφωνο τη μουσική; Οδηγεί τον καταναλωτή στο σημείο πώλησης;
- Ραδιόφωνο επικοινωνίας ή ραδιόφωνο διασκέδασης;
- Πόσο δημιουργική είναι η σχέση του σημερινού ραδιοφώνου με τις δισκογραφικές εταιρίες; Σχέση ανάγκης και κοινού συμφέροντος ή σχέση αντιπαλότητας και δυσαρέσκειας;
- Το σημερινό ραδιόφωνο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ακροατή; Ή τις διαμορφώνει;
- Είναι ο ιδανικός ακροατής και ιδανικός καταναλωτής μουσικής;
- Υπάρχει ιδανικό ραδιόφωνο;

Τα εγκαίνια του 3ου AMF θα κάνει την Τρίτη 24 Απριλίου ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης. Το Athens Music Forum θα εγκαινιάσουν επίσης ο Αντρέας Κουρής, διευθύνων σύμβουλος του Mad και ο Πάνος Θεοφανέλλης, γενικός διευθυντής της IFPI Ελλάδας (Ένωση Ελλήνων Παραγωγών Ηχογραφημάτων).

Το 3ο Athens Music Forum για τη μουσική βιομηχανία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι o Όμιλος ΑΝΤ1, o Ρυθμός 94,9 , η Metro και η Smart Press.
posted by Panos @ 10:51  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .