radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Μαΐου 12, 2007
Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου 2007 η Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών διοργανώνει για 15η χρονιά την Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση 2007, η οποία έχει πλέον καθιερωθείκαι προσελκύει εκατοντάδες ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Η φετινή διοργάνωση μάλιστα θα πραγματοποιηθεί σ’ έναν από τους ομορφότερους εκθεσιακούς χώρους της Αθήνας και συγκεκριμένα στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, στο Γκάζι.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος ως εκθέτες αντιπρόσωποι, έμποροι και κατασκευαστές με συσκευές, κατασκευές, παρελκόμενα και άλλα υλικά τηλεπικοινωνιών, επιστημονικές εκδόσεις και άλλα συναφή προϊόντα με σκοπό την ενημέρωση των ραδιοερασιτεχνών αλλά και των φίλων της ασύρματης επικοινωνίας καθώς και την επίδειξη, προώθηση και διάθεση τηλεπικοινωνιακού και λοιπού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας. Ειδικός χώρος έχει προβλεφθεί για τη λειτουργία «Ραδιοερασιτεχνικής Αγοράς Μεταχειρισμένων», που απευθύνεται σε συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και διαλέξεις με σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωση σε ραδιοερασιτεχνικά θέματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε: «Ιονοσφαιρική διάδοση στους 50 και 70 MHz από την Αθήνα κατά την διάρκεια των 3 τελευταίων ηλιακών κύκλων 1978-2006” και «Η επικοινωνία από το Α μέχρι το Ω».

posted by Panos @ 17:41  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .