radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Απριλίου 30, 2007
Τσουχτερά πρόστιμα για υπέρβαση εμβέλειας και διπλούς πομπούς

Πρόστιμο ύψους 15.000€ επιβλήθηκε στο Ρ/Σ RTP Νομού Κορινθίας για παράνομη εκπομπή σε άλλη περιοχή πέραν της προβλεπομένης.
Κύρωση 3.000€ επιβλήθηκε και στον Ρ/Σ ANT1 Θεσσαλονίκης, για εκπομπή προς το νομό Ημαθίας και μη τήρηση τεχνικών προδιαγραφών. Να υπενθυμιστεί ότι στο νομόίας εκπέμπουν σταθμοί σε συχνότητες γειτονικές προς αυτήν του Antenna, και όπως είναι φυσικό το ισχυρό σήμα του Αντέννα από τον Χορτιάτη τους δημιουργεί πρόβλημα.

Τρεις ραδιοσταθμοί της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκαν για τη χρήση δύο κέντρων εκπομπής. 'Ετσι, πρόστιμο 3.000€ επιβλήθηκε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, 5.000€ στο Ράδιο ΕΝΑ (μεγαλύτερο πρόστιμο, διότι σύμφωνα με το Ε.Σ.Ρ. ήταν υπότροπος), ενώ απλή σύσταση, για την χρήση δύο κέντρων εκπομπής, έγινε στο Κοσμοράδιο 95.1 .

Οι τρεις ραδιοσταθμοί πιάστηκαν (κατά τη συνήθη τακτική πολλών ραδιοσταθμών της Θεσσσαλονίκης, να εκπέμπουν εκτός από το Χορτιάτη και από τη θέση Λόφος, κοντά στην Ασπροβάλτα, που τους δίνει καλύτερη κάλυψη στα βορειοδυτικά του νομού (εκεί που πέφτει η "σκιά" του Χορτιάτη) και σε μέρος γειτονικών νομών.

πηγή: radiofono.gr

posted by Panos @ 16:35  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .