radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2007
Νόμιμος και ο "Χριστιανισμός"

Πεντέμιση χρόνια μετά το μαζικό σφράγισμα ραδιοσταθμών στον Υμηττό, και η δικαστικές μάχες των ραδιοσταθμών προκειμένουν να καταφέρουν να ξαναβγούν στη μπάντα, συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Της Επικρατείας δικαιώθηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Χριστιανισμός" που εξέπεμπε στη συχνότητα των 93,9.

Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα παρόν, στη στήλη Τυπολογίες, το ΣτΕ με την απόφαση 4032/2006 "δέχεται την υπό κρίση αίτηση" της εταιρίας Πνοή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι κακώς δεν αδειοδοτήθηκε ο σταθμός με τις αποφάσεις του τότε Υπουργού Τύπου, "απορρίπτει τις ασκηθείσες παρεμβάσεις" του Δημοσίου και παραπέμπει στη διοίκηση την υπόθεση για νέα κρίση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός διαχειρίζεται ουσιαστικά από την Ελεύθερη Αποστολική Εκκλησία της Πεντηκοστής και διαθέτει πλήθος δικτυωμένων ραδιοσταθμών ανά την Ελλάδα, ενώ δεν ματαδίδει διαφημίσεις. Μέρος του προγράμματος του μεταδίδεται δορυφορικά στον Hellas Sat υπό την επωνυμία του συνεργαζόμενου Δίαυλος 1 Αρκαδίας, αφού το ΕΣΡ πριν από αρκετό καιρό θεώρησε ότι δεν μπορεί να δοθεί άδεια δορυφορικής μετάδοσης στον ίδιο τον Χριστιανισμό, αφού ο σταθμός δεν υφίσταται.

posted by Panos @ 19:22  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .