radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2007
Επιχείρηση της ΕΕΤΤ για κλείσιμο παράνομων πομπών στην Κομοτηνή

Επιχείρηση εντοπισμού και διακοπής λειτουργίας παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού που εξέπεμπε στην περιοχή της Κομοτηνής διεξήγαγε το Περιφερειακό Γραφείο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, στις 8 Φεβρουαρίου 2007.

Πρόκειται για το ραδιοφωνικό σταθμό HIT FM, ο οποίος εξέπεμπε στη συχνότητα 92,9 MHz από το κέντρο εκπομπής Νυμφαίας Κομοτηνής. Το στούντιο παραγωγής προγράμματος του εν λόγω σταθμού εντοπίστηκε στην πόλη της Κομοτηνής. Για το συγκεκριμένο σταθμό είχε εκδοθεί από το ΕΣΡ Απόφαση Διακοπής Λειτουργίας ενώ πρόσφατα απερρίφθη και σχετική Αίτηση Θεραπείας του σταθμού.

Σημειώνεται επίσης ότι από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού HIT FM πραγματοποιείτο παράνομη αναμετάδοση στη συχνότητα 87,8MHz του ραδιοφωνικού σταθμού RADIO SFERA Νομού Αττικής.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ και παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, προέβη στην κατάσχεση όλου του εξοπλισμού εκπομπής των ανωτέρω σταθμών.

radiofono

posted by Panos @ 18:03  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .