radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Φεβρουαρίου 10, 2007
Flash 9,61: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε, χθες, η διοίκηση του Flash 9,61 για τους εργαζομένους στο σταθμό, με στόχο την περικοπή των θέσεων στο ένα τρίτο.

Ειδικότερα, όπως ανάφερε ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Μανιάτης, σε χθεσινή συνάντησή του με τους συναδέλφους του Flash, το πρόγραμμα αποσκοπεί στη μείωση των εργαζομένων, από τους 140 στους 90 με 100 περίπου, στόχος ο οποίος εάν δεν επιτευχθεί μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, θα οδηγήσει στο κλείσιμο του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, η διοίκηση του σταθμού είχε εξαγγείλει και πάλι ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, στο οποίο τότε είχαν δηλώσει συμμετοχή περίπου 40 εργαζόμενοι. Ο αριθμός αυτός είχε κριθεί μικρός και το πρόγραμμα δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Ο κ. Μανιάτης διαβεβαίωσε τους εργαζομένους ότι ο σταθμός θα παραμείνει ενημερωτικός, μέχρι την τελευταία στιγμή. Αξίζει να αναφερθεί ότι, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αγορά του ραδιοσταθμού από μεγάλο δημοσιογραφικό οργανισμό.

Ναυτεμπορική
posted by Panos @ 19:31  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .