radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2007
Επισήμως στον "αέρα" ο Ράδιο Βερόνικα!

To ΕΣΡ ενέκρινε, τελικά, με καθυστέρηση αρκετών χρόνων, την αίτηση του ραδιοφωνικού σταθμού "Βερόνικα" για χορήγηση άδειας νομίμου λειτουργίας στο Νομό Αττικής, δίνοντας τέλος στις πολυετείς περιπέτειες του ραδιοσταθμού. Έτσι, το ράδιο Βερόνικα εκπέμπει πλέον κανονικά και νόμιμα στους 97.8, ενώ αλλαγές διαφαίνονται για την μπάντα των FM, καθώς φήμες θέλουν τη συχνότητα να περνάει εύκολα στα χέρια του επόμενου επιχειρηματία που θα βιαστεί να εισέλθει στα FM και οι μέχρι στιγμής συνθήκες ιδιοκτησίας στις συχνότητες δεν το επέτρεπαν.
Από την ημέρα της ανακοίνωσης της νομιμοποίησης του ραδιοσταθμού, προκύπτουν πλήθος ερωτήματα για το ποιες μπορεί να είναι οι εξελίξεις. Κατ' αρχήν, μια τέτοια απόφαση του ΕΣΡ, ανοίγει το δρόμο για να αδειοδοτηθούν και άλλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί που εξέπεμπαν από περιφερειακά κέντρα εκπομπής και δεν εγκρίθηκαν σε προηγούμενες αιτήσεις τους, όπως για παράδειγμα το Ράδιο Ατλαντίς.
posted by Panos @ 20:09  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .