radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2007
Επιδρομή της ΕΕΤΤ στο Σωρό Μαγνησίας

Επιχειρήσεις εντοπισμού και διακοπής της λειτουργίας δύο παράνομων σταθμών, ενός τηλεοπτικού και ενός ραδιοφωνικού, που εξέπεμπαν στην περιοχή της Μαγνησίας διεξήγαγε κλιμάκιο του Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλονίκης της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, στις 31 Ιανουαρίου 2007.

Πρόκειται για τους εξής σταθμούς:

  • Τηλεοπτικό σταθμό με διακριτικό τίτλο «ΕΣΤΙΑ» που εξέπεμπε στο δίαυλο 60 από το κέντρο εκπομπής «Σωρός» Μαγνησίας. Σύμφωνα με έγγραφο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ο εν λόγω σταθμός εξέπεμπε παράνομα.
  • Ραδιοφωνικό σταθμό με διακριτικό τίτλο «STUDIO 54», που εξέπεμπε στη συχνότητα 98,9MHz από το κέντρο εκπομπής «Σωρός» Μαγνησίας. Το στούντιο παραγωγής προγράμματος του εν λόγω σταθμού εντοπίστηκε στην πόλη του Βόλου. Σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ (26/9), απορρίφθηκε αίτηση του εν λόγω σταθμού για χορήγηση Βεβαίωσης Νομίμου Λειτουργίας και ως εκ τούτου, ο σταθμός λειτουργούσε παράνομα.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ, προέβη στην κατάσχεση όλου του εξοπλισμού εκπομπής των ανωτέρω σταθμών.

Οι εν λόγω ενέργειες εντάσσονται στο πλαίσιο σειράς συστηματικών δράσεων που υλοποιεί η ΕΕΤΤ, με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας στον τομέα του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων.

radiofono
posted by Panos @ 20:18  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .