radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2005
Πανελλήνιος Μουσικός Διαγωνισμός!
Από τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς, με σκοπό την ανεύρεση, βράβευση, προώθηση και αναγνώριση νέων στο χώρο της Μουσικής και του Πολιτισμού
Πανελλήνιους Μουσικούς Διαγωνισμούς, για νέους σπουδαστές, ηλικίας 7 έως 25 ετών, για διπλωματούχους έως 35 ετών, και για Έλληνες ανεξαρτήτως ηλικίας, που κατοικούν στην επικράτεια και το εξωτερικό, προκηρύσσουν ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων, σε συνεργασία με την Χορωδία & Ορχήστρα Νέων (Χ.Ο.Ν.), και με την υποστήριξη του Δήμου Π. Φαλήρου.
Οι διαγωνισμοί αυτοί γίνονται κάθε χρόνο, με σκοπό την ανεύρεση, βράβευση, προώθηση και αναγνώριση νέων στο χώρο της Μουσικής και του Πολιτισμού. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η μεγάλη συμμετοχή μουσικών, τραγουδιστών, μαθητών σχολείων και ωδείων, μελών χορωδιών και πολιτιστικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, με δεξιοτεχνίες και γνώσεις που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα ακουσμάτων, από τη βυζαντινή μουσική και τη δημοτική μας παράδοση, μέχρι το κλασσικό, το μοντέρνο και το ελαφρό τραγούδι.
Το ένα σκέλος της διοργάνωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, αφορά νέους 7-25 ετών και διπλωματούχους έως 35 ετών, και περιλαμβάνει διαγωνισμούς πιάνου/αρμονίου/κιθάρας/βιολιού/παραδοσιακών οργάνων, κλασικού/δημοτικού/ελαφρού/μοντέρνου τραγουδιού, χορωδιών (Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, Ωδείων και Πολιτιστικών Φορέων), πνευστών, βυζαντινής/εκκλησιαστικής μουσικής, και ακορντεόν.
Το άλλο σκέλος αφορά διαγωνιζόμενους ανεξαρτήτως ηλικίας, και περιλαμβάνει διαγωνισμούς σύνθεσης, χορωδιών (Δήμων, Συλλόγων, Οργανισμών και Ωδείων), εκκλησιαστικών/βυζαντινών/παραδοσιακών χορωδιών, ορχηστρών ή μικρών μουσικών συνόλων κλασικής/παραδοσιακής/μοντέρνας μουσικής και μπάντας δήμων και φορέων, καθώς και διαγωνισμό ποίησης.
Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Ευγενίδειο Ίδρυμα (Πλανητάριο), από τις 4 έως τις 17 Απριλίου 2006.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν δηλώσεις συμμετοχής -ταχυδρομικώς με συστημένο ή με courier- έως τις 30 Ιανουαρίου 2006, στη Χ.Ο.Ν. (Δελφών 6, 175 62, Π. Φάληρο), ενώ πληροφορίες σχετικά με την εγκύκλιο των Διαγωνισμών και την ύλη μπορούν να λάβουν στο τηλέφωνο 210 9835767, και στην ιστοσελίδα της Χ.Ο.Ν., www.geocities.com/xonhellas
posted by Panos @ 00:52  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .