radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2005
Επιστρέφουν με νέο album οι Film
Στα τέλη Νοεμβρίου κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο album των Film, με τίτλο "Angel B".
Πρόκειται για το follow-up του πολύ καλού "No Luggage" ντεμπούτου album του αγγλόφωνου σχήματος, τα κομμάτια του οποίου παρουσίασαν live τον περασμένο Αύγουστο, στο Coca Cola Soundwave Festival, στην Μύκονο, αλλά και στο Terravibe Festival, όπου οι Film εμφανίστηκαν ως supporting act στη συναυλία των Cure.
Το "Αngel B" χαρακτηρίζεται από "δυνατές συνθέσεις, δυναμικές ερμηνείες και έναν πιο σκληρό αλλά πάντα μελωδικό ήχο" και θα είναι το πρώτο album των Film που θα κυκλοφορήσει από την EMI, με την οποία υπέγραψαν πριν λίγους μήνες..."Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στην οικογένεια της ΕΜΙ η οποία περιλαμβάνει τόσο εξαιρετικά μέλη, τόσο ως στελέχη όσο και ως ονόματα καλλιτεχνών".
Mε αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, το group θα ξεκινήσει περιοδεία για να τον παρουσιάσει, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου και κατά την οποία φιλοδοξούν να επισκεφθούν όλη την Ελλάδα. Το προγραμματισμένο πρώτο live της περιοδείας αυτής θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου, στο House Of Art.
posted by Panos @ 18:02  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .