radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2005
Στο studio η Δέσποινα Ολυμπίου
Ενάμιση χρόνο μετά το "Έχουμε Λόγο", η Δέσποινα Ολυμπίου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της album, στο οποίο συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με τα Κίτρινα Ποδήλατα.

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της δίπλα στον Γιάννη Πάριο και με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της (Χάρις Αλεξίου, Μανώλης Λιδάκης, Μίμης Πλέσσας, Μάριος Τόκας κ.α.), η Δέσποινα Ολυμπίου κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 το breakthrough -με σύγχρονους ελληνικούς όρους-single της, "Βάλε Μουσική", με "Να' Σουν Αλλιώς" (ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη) να μπαίνει στη λίστα με τα super hits της χρονιάς.

Ακολούθησε, έναν χρόνο μετά, το album "Έχουμε Λόγο", με τραγούδια πολλών αξιόλογων δημιουργών, μεταξύ των οποίων και τα αδέρφια Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς, a.k.a. τα Κίτρινα Ποδήλατα, που υπογράφουν το super hit "Θυμάμαι Όσα Είχες Πει".

Έχοντας, ήδη, κατοχυρώσει τον τίτλο μίας από τις πιο πολλά υποσχόμενες pop ερμηνεύτριες και με μια on stage συνεργασία με την 'Αννα Βίσση, τους Goin' Through, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Λευτέρη Καρβέλα προ των πυλών, η Δέσποινα Ολυμπίου ετοιμάζει το ολοκαίνουργιο album της.

Όπως μάθαμε, αυτήν την περίοδο η Δέσποινα βρίσκεται στο studio για τις ανάγκες της δεύτερης δισκογραφικής της δουλειάς, στην οποία θα συναντήσει για ακόμα μία φορά το δίδυμο των Κίτρινων Ποδηλάτων. Το follow-up του "Έχουμε Λόγο" αναμένεται να φτάσει στα ράφια των δισκοπωλείων στα τέλη του Νοεμβρίου.
posted by Panos @ 18:19  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .