radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2005
Το νέο video του Αντώνη Ρέμου
Μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο video-clip του Αντώνη Ρέμου αλλά και για το επερχόμενο νέο album του!
Όπως έχουμε αναφέρει σε σχετικές ειδήσεις τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Αντώνης Ρέμος τους τελευταίους μήνες βρισκόταν στο studio για τις ανάγκες της ολοκαίνουργιας δισκογραφικής του δουλειάς, που αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στα τέλη του Νοεμβρίου.
Μετά τα τριπλά πλατινένια "Καρδιά Μου Μην Ανησυχείς" του 2002 και "Μια Αναπνοή" του 2003 αλλά και το περυσινό single "Χαμογέλασε", στο επερχόμενο νέο album του ο Αντώνης Ρέμος συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Θεοφάνους, που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους όλων των νέων του τραγουδιών.

Ένα από τα τραγούδια του album έχει τίτλο "Σαν Ανεμος" και, όπως μάθαμε, είναι πιθανό να είναι αυτός και ο τίτλος του album, που θα κυκλοφορήσει και σε dual disc.

To πρώτο video-clip για το album γυρίστηκε το περασμένο Σάββατο, σε σκηνοθεσία του Μανώλη Τζιράκη, ενώ τα γυρίσματα ήταν εξωτερικά και πραγματοποιήθηκαν "σε μια Εθνική οδό εκτός Αθηνών", όπως λένε οι πληροφορίες μας...Στην τελική του μορφή το video-clip θα περιλαμβάνει και πολλά γραφικά - για τις λεπτομέρειες του concept...αναμείνατε!

Την κυκλοφορία του album θα ακολουθήσουν (τον Δεκέμβριο) πέντε dvds, με τις live εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στο "Studio Πειραιώς" που ηχογραφήθηκαν για τις ανάγκες του τελευταίου "Live" album του-ένα DVD για κάθε ένα από τα sessions του Αντώνη Ρέμου με τους Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Κώστα Χατζή, Γιώργο Θεοφάνους και Αντώνη Βαρδή.

Κι όλα αυτά ενώ ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται για τη νέα σαιζόν, κατά την οποία θα εμφανίζεται ξανά στο "Aθηνών Αρένα", μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη...
posted by Panos @ 18:03  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .