radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2005
Τα νέα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου
To ολοκαίνουργιο studio album της Νατάσας Θεοδωρίδου, "Ως Εκεί Που Η Καρδιά Μπορεί Να Αντέξει", θα είναι διπλό και θα περιλαμβάνει 20 νέα τραγούδια των Κυριάκου Παπαδόπουλου, Τάσου Παναγή, Χριστόφορου Γερμενή, Ηλία Φιλίππου και πολλών άλλων.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρουσιάζει το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Νατάσας Θοδωρίδου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που υπογράφει τέσσερα τραγούδια του album. Όπως μάθαμε, τα κομμάτια αυτά είναι τα "Απόψε", "Δεν Είμαι Για Σένα", "Μια Γλυκιά Μελωδία" και "Ως Εδώ", ενώ και στα τέσσερα τους στίχους έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη.

Όσο για το ντουέτο της Νατάσας με τον Sarbel, αυτό έχει τίτλο "Να' Σουν Θάλασσα" (μουσική: Χριστόφορος Γερμενής, στίχοι: Γιάννης Καλπούζος), ενώ "Δε Σε Ξεπέρασα" είναι ο τίτλος του τραγουδιού που η Νατάσα ερμηνεύει με τον Γιάννη Πάριο (μουσική: Χάρης Βαρθακούρης, στίχοι: Γιάννης Πάριος).

Τις προηγούμενες μέρες γυρίστηκε και το video-clip για το πρώτο single του album, "Δε Σε Νοιάζει Για Μας" (μουσική: Τάσος Παναγής, στίχοι: Χρήστος Κανζέλης), υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε ένα σπίτι της Βάρκιζας, ενώ το σενάριο του video-clip βασίζεται σε μια ερωτική ιστορία εμπνευσμένη από τους στίχους του τραγουδιού.
posted by Panos @ 18:17  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .