radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2005
Έρχεται το νέο album του Γιάννη Βαρδή
Έναν (και κάτι) χρόνο μετά το προηγούμενο studio album του, "Επικίνδυνα Αγαπάς", o Γιάννης Βαρδής επιστρέφει με το ολοκαίνουργια album του.
Το album, που θα βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων μέσα στις επόμενες μέρες, έχει τίτλο "Μετά" και περιλαμβάνει 15 νέα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, που τον στηρίζει από τα πρώτα του βήματα, αλλά και του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Στο δίσκο συμμετέχει η Χάρις Αλεξίου σε ένα τραγούδι τη μουσική και του στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια, ο Λάκης Παπαδόπουλος, που έχει γράψει ένα κομμάτι, ενώ στίχους τους έχουν δώσει και οι Βασίλης Γιαννόπουλος, Σοφία Αργυροπούλου και Μάτα Μπαλτά. Στο album περιλαμβάνεται και ένα ντουέτο του Γιάννη Βαρδή, με τον Πασχάλη Τερζή.

Το πρώτο single του "Μετά" έχει τίτλο "Μια Βραδιά Στη Σαλονίκη" και παρουσιάστηκε επισήμως για πρώτη φορά στις 9 Οκτωβρίου, στον τελικό των καταξιωμένων δημιουργών του αναβιωμένου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
posted by Panos @ 17:59  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .