radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Ιουλίου 10, 2005
Έρχοντα οι νέοι Depeche Mode
Το album θα έχει τον τίτλο "Playing the Angel" και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. "Του χρόνου μπορεί να μπούμε στο Rock 'n' Roll Hall Of Fame", όπως δηλώνει χαμογελώντας ο κιθαρίστας της μπάντας, Andy Fletcher. Την παραγωγή του album υπογράφει ο Ben Hiller (Blur, Doves), ενώ ο ήχος του album "μπερδεύει" ατμοσφαιρικά synth-pop beats με δυνατές κιθαριστικές μελωδίες και σκοτεινούς στίχους.
Στις συνθέσεις των τραγουδιών και, συγκεκριμένα, σε τρία τραγούδια, συμμετέχει για πρώτη φορά και ο Dave Gahan, frontman των Depeche Mode, κάτι που μέχρι τώρα έκανε κυρίως ο keyboard-ίστας Martin Gore. Ήμουν κάπως 'Δεν πρόκειται να κάνω αυτόν το δίσκο αν δεν γράψω τραγούδια', κι έτσι μίλησα με τον Martin γι' αυτό. Νομίζω ότι δημιούργησε έναν ανταγωνισμό στη μπάντα κι αυτό σημαίνει υγεία", όπως λέει ο Gahan.Ένα από τα κομμάτια που έχει γράψει ο Gahan είναι η μπαλάντα "Precious", για την οποία ο ίδιος δηλώνει: "Μιλάει για ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή και το έγραψα βλέποντας τη ζωή μέσα απ' τα μάτια των παιδιών μου."
"H μπάντα μας έχει ένα πραγματικά δυνατό DNA. Σχεδόν δεν μπορούμε να μην ακουγόμαστε σαν τους εαυτούς μας-κι αυτό είναι καλό" δηλώνει ο Fletcher, κι εμείς δε μπορούμε παρά να περιμένουμε μέχρι να κρατήσουμε στα χέρια μας το ενδέκατο album των (25χρονων πια) Depeche Mode. Εντωμεταξύ, δύο χρόνια μετά την "Exciter" tour, το group ετοιμάζεται να βγει ξανά on the road, με μια ολοκαίνουργια περιοδεία. To ευρωπαϊκό σκέλος της 2005-2006 world tour των Depeche Modeθα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου του 2006, από το Dusseldorf της Γερμανίας, ενώ μέχρι τις 3 Απριλίου οι Depeche Mode θα παρουσιάσουν 39 shows σε Γερμανία, Τσεχία, Βέλγιο, Ελβετία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Ιταλία, Δανία και αλλού. Στις 3 Απριλίου το συγκρότημα θα δώσει την τελευταία συναυλία του στο Wembley Arena του Λονδίνου.
posted by Panos @ 00:20  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .