radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2005
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ HIM!

Posted by Picasa
To album θα έχει τίτλο "Dark Light", ενώ πρώτο single θα είναι το "Wings Of A Butterfly", που θα ξεκίνει να παίζεται στα ραδιόφωνα από την 1η Αυγούστου. Το cd-single (promo εξώφυλλο μπορείτε να δείτε ακριβώς επάνω) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει κάποια live tracks ως b-sides, ενώ το video έχει ήδη γυριστεί (σε σκηνοθεσία Meiert Avis) και θα ξεκινήσει να προβάλλεται και αυτό την 1η Αυγούστου.
Το album αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 26 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει σε τρεις versions: regular version, με το original album και ειδικού artwork κάλυμμα που θα συμπληρώνει το εξώφυλλο, special edition, με ειδικό booklet και (πιθανώς) ένα bonus track και Internet only edition, που θα κυκλοφορήσει μετά από απαίτηση της μπάντας, σε μορφή κουτιού που θα περιλαμβάνει booklet 32 σελίδων (με ιδιόχειρους στίχους, φωτογραφίες των tattoos των μελών κ.α.), ειδικό πιστοποιητικό αυθεντικότητας, το χαρακτηριστικό heartgram logo των H.I.M. σε flashlight, μέσα σε βελούδινη θήκη, αλλά και δύο bonus tracks.
Όσο για το εξώφυλλο του "Dark Light", αυτό, μετά από απαίτηση του Ville Vallo δεν θα αποκαλυφθεί σε κανέναν μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας του album-για το promotion θα χρησιμοποιηθούν, απλά, κομμάτια του album που θα αποκαλύπτονται σιγά σιγά...Εντωμεταξύ, η "love metal" μπάντα ετοιμάζεται να βγει on the road, με μια περιοδεία για το promotion του "Dark Light", που περιλαμβάνει συναυλίες σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβακία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ολλανδία, από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.
posted by Panos @ 00:18  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .