radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Μαΐου 20, 2005
ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ...ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!
Πήραμε την πρώτη γεύση από τον διαγωνισμό της Eurovision. Με το κοινό πρωταγωνιστή, καλές σκηνικές παρουσίες κάποιες εκπλήξεις και με άψογη διοργάνωση. Ο ημιτελικός, που αποτελεί μια θεαματική έναρξη για τα 50α γενέθλια του διαγωνισμού.
Η χθεσινή αναμέτρηση ανέδειξε τους δέκα τυχερούς που θα πάνε στον τελικό της 21ης Μαΐου για να διαγωνιστούν με τις υπόλοιπες 14 χώρες, που λόγω της περσινής καλής τους θέσης, φέτος δε θα χρειαστεί να περάσουν από τα προκριματικά. Έτσι, το σημερινό δεκάλεπτο της τηλεψηφοφορίας έστειλε στον τελικό τις παρακάτω χώρες:
Ουγγαρία, Ρουμανία, Νορβηγία, Μολδαβία, Ισραήλ, Δανία, ΠΓΔΜ, Κροατία, Ελβετία και Λετονία.
Η δεκάδα θα μπορούσαμε να πούμε πως είχε και εκπλήξεις αφού έμειναν έξω χώρες που θεωρούνταν φαβορί, όπως για παράδειγμα η Ισλανδία αλλά και η Ολλανδία. Με αυτό επιβεβαιώνονται όλοι όσοι υποστηρίζουν το απρόβλεπτο αυτού το διαγωνισμού και το γεγονός πως κανείς δε μπορεί να υποβάλει γνώμες και φαβορί στους θερμούς υποστηρικτές του διαγωνισμού. Είναι σύνηθες τακτική τους μάλιστα κάποιες φορές να μην ψηφίζουν πάντα τα μεγάλα φαβορί, επειδή και οι ίδιοι θέλουν αυτός ο διαγωνισμός να έχει τις ιδιαιτερότητες του. Αυτό μπορείτε και να το διαπιστώσετε και στα διάφορα φόρουμ που αναπτύσσουν τις απόψεις τους. Για να λέμε βέβαια όλη την αλήθεια αυτό δε το κάνουν και οι πιο σοβαροί από αυτούς. Ας ελπίσουμε αυτό να μην επηρεάσει την Ελληνική συμμετοχή που είναι πανέτοιμη για μια super εμφάνιση το Σάββατο.

Η ΕΡΤ και η ΤΙΜ διοργανώνουν ένα μεγάλο πάρτι στην "Αίγλη" του Ζαππείου, το Σάββατο 21 Μαΐου. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η Ρίκα Βαγιάννη. Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 19:00: από γιγαντοοθόνες θα μεταδίδεται απευθείας ο μεγάλος τελικός Άρης - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ θα υπάρχει και απευθείας σύνδεση με την Πάτρα. Το ποδόσφαιρο θα δώσει πάσα στο τραγούδι και στις 21:15 η Ρίκα Βαγγιάννη θα παρουσιάσει το "Eurovision Pre Show", το οποίο θα μεταδοθεί live από την ΝΕΤ. Με απευθείας συνδέσεις από το Κίεβο, θα μεταδοθεί λεπτό προς λεπτό η προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής, ενώ happenings και μουσικές εκπλήξεις υπόσχονται να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.
Είσοδος: Ελεύθερη
Ώρα προσέλευσης: 19:00
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

GO HELENA!!! GO GREECE!!!

Τα λέμε ξανά σύντομα!
posted by Panos @ 01:01  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .