radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Μαΐου 17, 2005
Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου!
Τον Διονύση Σαββόπουλο φιλοξενεί στο ανοιξιάτικο μουσικό του ταξίδι το Κέντρο Τεχνών την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2005 στις 20.30, ο οποίος προετοίμασε ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα - θεατρικό δρώμενο γεμάτο ένταση και κέφι, φορτωμένο μνήμες και συγκίνηση, με ολοκληρωμένες του δουλειές και τραγούδια που χαρακτηρίζουν την πολύχρονη ιδιαίτερη πορεία του στο μουσικό τοπίο της χώρας. Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τους 18 συνεργάτες του μουσικούς, χορευτές και τραγουδιστές, με φόντο ένα ζωγραφικό πανώ που ετοίμασε ειδικά γι΄ αυτή την παράσταση ο Αλέκος Φασιανός, θα παρουσιάσει τη δουλειά του πάνω στις δύο κλασικές κωμωδίες του Αριστοφάνη «Αχαρνής» και «Πλούτος», όπως επίσης τραγούδια του από το «Φορτηγό», «Το Περιβόλι του Τρελού» , «Το Βρώμικο Ψωμί» , «Δέκα χρόνια κομμάτια», «Η Ρεζέρβα», «Τραπεζάκια έξω» και « Ο Χρονοποιός».
Για τον "Πλούτο" ο Διονύσης Σαββόπουλος έγραψε τη μουσική και μετέφρασε τα χορικά το 1985 για την παράσταση, εκείνης της χρονιάς, του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο, σε σκηνοθεσία Λούκα Ρονκόνι. Κυκλοφόρησε σε δίσκο το 1996 (Universal).
posted by Panos @ 16:56  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .