radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Μαΐου 17, 2005
Ο Γιάννης Σπανός & η Αναστασία Μουτσάτσου στο «ΧΑΜΑΜ»
Παρασκευή 20 Μαϊου & Σάββατο 21 Μαϊου- Παρασκευή 27 Μαϊου & Σάββατο 28 Μαϊου
Ο Γιάννης Σπανός και η Αναστασία Μουτσάτσου προετοίμασαν και παρουσιάζουν στη μουσική σκηνή «ΧΑΜΑΜ», ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωντανές αναμνήσεις, τραγούδια που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους μοναδική ιστορία.
Ο Γιάννης Σπανός πέρα από την πολύτιμη δισκογραφία που «κουβαλάει» στα χρόνια της παρουσίας του στο χώρο, έχει να επιδείξει και καινούρια ακούσματα, που ήδη έχουν κάνει αίσθηση στο κοινό που τον αγαπάει και τον στηρίζει χρόνια. Η ερμηνεύτρια των χαμηλών τόνων, Αναστασία Μουτσάτσου, αλλά και των προσεκτικών επιλογών, καλείται να ερμηνεύσει τα τραγούδια του Γιάννη Σπανού αλλά και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία με πιο πρόσφατα, εκείνα που περιέχονται στο cd single «Shopping Therapy».

Μαζί τους η Καίτη Κουλιά και ο Κωνσταντίνος Θαλασσσοχώρης. Ένα μουσικό ταξίδι του Γιάννη Σπανού από το σήμερα στο χθες, με τις υπέροχες φωνές τόσο της Αναστασίας Μουτσάτσου όσο και των δύο νέων παιδιών, που στοχεύει στο συναίσθημα και στην επαφή με τον κόσμο. Τραγούδια φαινομενικά ετερόκλητα μεταξύ τους που η φανερή και κρυφή τους νότα «φιλοδοξεί» να μετατρέψει κοινό και μουσικούς σε μια μεγάλη παρέα που ξέρει να σιγοτραγουδάει συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα.
posted by Panos @ 16:52  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .