radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαΐου 18, 2005
Μια «φανταστική» φυλακή σε περίπτωση καταδίκης του Jackson;
Η πρόταση έκπληξη ήλθε από ένα επίσης «πρόσωπο-έκπληξη», τον Alice Cooper, ο οποίος ανέφερε ότι εάν η απόφαση του δικαστηρίου για την κακοποίηση ανηλίκου είναι καταδικαστική για τον Μichael Jackson, τότε ο τελευταίος δεν θα μπορέσει να επιβιώσει σε μια συνηθισμένη φυλακή.
Έτσι λοιπόν αποφάσισε να προτείνει κάτι το…εξαιρετικό. Να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή φυλακή, ίσως στο ράντσο του καλλιτέχνη, τη Neverland! Κι επειδή ο Μichael έχει και μια εμμονή με την ιστορία του Peter Pan, ο Alice κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για το σχέδιο της φυλακής, που τη φαντάστηκε κάπως σαν το πειρατικό καράβι του Captain Hook!!!
Ωραία τη βρίσκω την ιδέα. Οι δεσμοφύλακες να είναι όλοι ντυμένοι με ρούχα εποχής, ο αρχιδεσμοφύλακας να έχει ένα γάντζο στο χέρι, μόνο φροντίστε μην πετάξει ο Peter Pan, συγνώμη ο κατάδικος ήθελα να πω.
Και μάλιστα εγώ προχωρώ την ιδέα ακόμη πιο πολύ. Να βάλουν και εισιτήριο στο θέαμα και μια φορά την εβδομάδα, η φυλακή να είναι ανοιχτή και για το κοινό.
Πάντως ο Alice Cooper, επειδή θέλει να είναι και αντικειμενικός δεν παρέλειψε να επικρίνει την εμφάνιση του Michael στο δικαστήριο, καθώς ο κατηγορούμενος φορά πολύ make up και έντονο lipstick!
juke-box
posted by Panos @ 17:26  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .