radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Μαΐου 19, 2005
EUROVISION: 1 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Παραπάνω από καλά τα πηγαίνει η ελληνική αποστολή στο Κίεβο, καθώς όλοι είναι σίγουροι πως η Ελλάδα θα είναι η μεγάλη νικήτρια της φετινής Eurovision-όλοι, εκτός από εμάς, αφού έχει καεί η γούνα μας και διατηρούμε κάποιες αναστολές!
Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν οι πρόβες της Έλενας Παπαρίζου στην σκηνή του Palats Sportu και αποκαλύφθηκε το "μεγάλο μυστικό" της τελικής παρουσίασης του "My Number One", όπως το εμπνεύστηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Το βασικό στοιχείο της χορογραφίας που ενθουσίασε και τους Ευρωπαίους δημοσιογράφους ήταν το ότι, στο σημείο που ακούγεται η κρητική λύρα, ένας χορευτής σηκώνει ψηλά την Έλενα και εκείνη τραβάει τη ζώνη του, που μετατρέπεται στις χορδές μιας λύρας, και παίζει "κρητική λύρα" με ένα δοξάρι!
Εντωμεταξύ, όπως αποκάλυψε η ίδια η Έλενα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τις πρόβες, το φόρεμα της τη βραδιά του Τελικού θα είναι μια δημιουργία του Roberto Cavalli, με χρώματα εμπνευσμένα από το ελληνικό ηλιοβασίλεμα. Στη συνέντευξη Τύπου η Έλενα δήλωσε ενθουσιασμένη από την υποδοχή και την αντιμετώπιση των υπόλοιπων υποψηφίων, των δημοσιογράφων και των Eurovision fans απέναντί της, ενώ ήταν αρκετά μετριοπαθής όταν οι δημοσιογράφοι της έκαναν ερωτήσεις του τύπου "Τί θα κάνετε όταν κερδίσετε?".

Οι προβλέψεις, πάντως, σχετικά με τη νικήτρια χώρα, παρουσιάζουν το "My Number One" ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για φέτος. Το πιο χαρακτηριστικό από όλες τις ψηφοφορίες που έχουν διεξαχθεί είναι το "Europrediction" στο οποίο ψήφισαν 52.581 Ευρωπαίοι, χωρίς να μπορούν να ψηφίσουν την χώρα τους. Στο poll αυτό η Ελλάδα έρχεται πρώτη, με 284 points, ενώ ακολουθούν η Ισπανία, η Ισλανδία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία.
Σ' αυτό το pre-chart (που δημοσιεύθηκε στο oikotimes.com), η Κύπρος έρχεται 16η, αλλά είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε πως οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν μία μόνο χώρα-αυτήν που πιστεύουν ότι θα νικήσει. Η κυπριακή συμμετοχή, πάντως, κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις, ενώ μετά τις πρόβες όλοι μιλάνε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση με έξυπνο χρήση καθρεφτών!
Υπομονή λοιπόν διότι η αντίστροφη μέτρηση μέχρι το Σάββατο έχει ήδη αρχίσει και η αγωνία όλων μας χτυπάει κόκκινο. Διάβασα κάπου πως αν δεν νικήσουμε και φέτος, δε θα νικήσουμε ποτέ. Μην ξεχνάτε πως τα ίδια λέγαμε και πέρσυ. Το έχω ξανα πεί απο εδώ πως η EUROVISION δεν είναι ότι πιο αξιοκρατικό υπάρχει σε μουσικό διαγωνισμό, γι΄αυτό ψυχραιμία. Στην ουσία το μόνο που θα έπρεπε να μας πειράζει, σε κάθε αποτέλεσμα, είναι τα εκατομμύρια Ευρώ που ξόδεψε η ΕΡΤ απο τα ταμεία της (ναι, τις τσέπες μας εννοω) για την promo tour της συμμετοχής μας. Ίσως να είμαστε η μοναδική χώρα απο αυτές που συμμετέχουν που έχουμε κάνει τον διαγωνισμό εθνικό ζήτημα...Ήμαρτον πιά.
Στηρίζουμε την ελληνική συμμετοχή και την Παπαρίζου όσο μπορούμε αλλα ως εκεί!
Αυτα τα ολίγα προς το παρών! Περισσότερα νέα απο την Eurovision σε λίγες ώρες. Εδώ η μουσική είναι λατρεία και η ενημέρωση συνεχείς.

GO HELENA!!!
posted by Panos @ 00:58  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .