radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαΐου 18, 2005
Ούτε ο Eminem αλλά ούτε ο 50 Cent, συγκαταλέγονται στη λίστα με τα καλύτερα hip-hop album όλων των εποχών που δημοσιοποίησε το MTV.
Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα περίπου χρόνο, όταν ο hip-hop editor του καναλιού Shaheem Reid διαφώνησε με τον ανταποκριτή των MTV News, Sway, ως προς το καλύτερο album του Biggie.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη διαφωνία οι Reid και Sway αποφάσισαν να διοργανώσουν μια ψηφοφορία, όπου το κοινό θα αναδείκνυε τα δέκα καλύτερα hip-hop album όλων των εποχών. Προϋποθέσεις συμμετοχής δεν υπήρχαν, απλά οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να ήταν φανατικοί θαυμαστές της συγκεκριμένης μουσικής.
Από τη λίστα που διαμορφώθηκε μπορεί, όπως θα παρατηρήσετε, να λείπουν ορισμένα σημαντικά hip-hop ονόματα, αυτό όμως δεν ακυρώνει τη σπουδαιότητα της. «Χωρίς να είναι τέλεια, χαρακτηρίζει σε σημαντικό βαθμό τις σύγχρονες hip-hop δημιουργίες», δηλώνουν οι εμπνευστές της και συμπληρώνουν: «Εάν κάπου διαφωνείτε, μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας προτιμήσεις» …


Top Ten
1. Eric B. & Rakim - Paid in Full
2.Nas – Illmatic
3.Dr. Dre - The Chronic
4.Notorious B.I.G. - Ready to Die
5. Run-DMC - Raising Hell
6. Jay-Z - Reasonable Doubt
7.N.W.A - N---az4life
8. Ice Cube - Death Certificate
9.Tupac - The Don Killuminati: The 7 Day Theory
10.Public Enemy - It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back
http://www.mtv.com
posted by Panos @ 17:24  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .