radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαΐου 18, 2005
To πρώτο Athens Music Forum
Το MAD διοργανώνει το πρώτο συνέδριο για την μουσική, με συζητήσεις για όλα όσα την αφορούν και πολλούς σημαντικούς ομιλητές.
Στόχος του Athens Music Forum είναι να συγκεντρώσει εκπροσώπους όλων των επαγγελματικών κλάδων που σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τον τομέα της μουσικής ώστε να παρουσιαστούν, να συζητηθούν και να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και οι απειλές που αντιμετωπίζει.
"Πειρατεία", "Χορηγία σε μουσικές παραγωγές και προϊόντα τους", "Μουσική και εικόνα", "Μουσικές υπηρεσίες στην κινητή τηλεφωνία", "Ραδιόφωνο" και "Πωλήσεις CDs στη λιανική αγορά και πωλήσεις μέσω Internet" είναι τα 6 βασικά θέματα που θα συζητηθούν κατά το Athens Music Forum, με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί τόσο η κοινή γνώμη όσο και οι κρατικοί φορείς σε σχέση με τον τομέα της μουσικής αλλά και να συσπειρωθούν όλοι οι κλάδοι που επωφελούνται από αυτόν.
Πάνος Θεοφανέλλης, Δήμητρα Γαλάνη, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Οδυσσέας Ιωάννου, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Γιώργος Κουμεντάκης είναι μόνο μερικοί από τους ιδιαίτερα σημαντικούς στον χώρο τους ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το Athens Music Forum θα διεξαχθεί την επομένη Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Μαϊου, στο ξενοδοχείο Intercontinental-Ballroom III από τις 15:00 μέχρι τις 20:00, ενώ, για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το website www.AthensMusicForum.gr .
posted by Panos @ 17:29  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .