radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Μαΐου 08, 2005
Οι Beatles ζωντανεύουν σε δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
Τα θρυλικά σκαθάρια επιστρέφουν.... μέσα από δύο μουσικές παραστάσεις με τίτλο «Η Ιστορία των Beatles» που θα δοθούν την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 11:30 το πρωί και στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το συγκρότημα The Beatles Live Tribute Band, που αποτελούν χορευτές και ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να δημιουργήσουν ένα πολυθέαμα αφιερωμένο στο θρυλικό αγγλικό συγκρότημα. Οι παραστάσεις είναι παραγωγή του Κέντρου Μουσικού Θεάτρου Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Οι Beatles αποτελούν ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα ροκ, οι οποίοι κατάφεραν να γίνουν το πρώτο βρετανικό συγκρότημα με εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο που τους οδήγησαν σε πρωτοποριακούς μουσικούς δρόμους. Ανοιχτοί στους πειραματισμούς, εισήγαγαν το προσωπικό τους ιδιαίτερο ύφος στη μουσική ποπ, διατηρώντας πάντα την επαφή και την επικοινωνία τους με το ευρύ κοινό.
Αφιερωμένο στο μυθικό πλέον αυτό συγκρότημα, το πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνει τα γνωστότερα τραγούδια τους, ερμηνευμένα από το συγκρότημα The Beatles Live Tribute Band, που δένουν μεταξύ τους με προβολή βίντεο, θεατρικά κομμάτια και αφηγήσεις.
Η καλλιτεχνική σύλληψη και τα κείμενα ανήκουν στον Δημήτρη Μαραγκόπουλο. Την σκηνοθεσία, τη σκηνογραφία, το βίντεο και τα σκηνικά έχει κάνει ο Δημήτρης Δακτυλάς και την κίνηση-χορογραφία η Κατερίνα Σκιαδά.
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Αμαλία Τσεκούρα, Νάντια Κοντογεώργη και Χρήστος Γεωργαλής και οι χορευτές Ειρήνη Κουτρουμάνου, Χαρούλα Ραμπαούνη και Αντώνης Τζίμας.
posted by Panos @ 16:04  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .