radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαΐου 04, 2005
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΣΡ
Μόνο ερωτηματικά μπορεί να προκαλέσει η ενέργεια του ΕΣΡ να ζητήσει αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα 6 ραδιοφωνικών σταθμών ειδικής στόχευσης της Αθήνας.
Πιο συγκεκριμένα, το συμβούλιο ζητάει έντυπη καταγραφή και υποβολή του ημερήσιου προγράμματος των Nitro, Capital (νυν Red), Kiss fm, Love Radio, Πόλις και Champions (νυν Sportime fm) για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2005.
Κατά πάσα πιθανότητα η συγκεκριμένη κλήση του ΕΣΡ μπορεί να σχετίζεται με καταγγελία ειδησεογραφικού σταθμού ότι οι παραπάνω σταθμοί, αν και ειδικής στόχευσης, μεταδίδουν πολιτικά δελτία ειδήσεων, κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο 2328/95.
Απορίας άξιο είναι όμως γιατί το αγαπητό ΕΣΡ δεν διέταξε παρόμοια έρευνα και για τους υπόλοιπους σταθμούς, που ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι πανικός γίνεται στα ερτζιανά. Ας το δούμε καλόβουλα και ας ελπίσουμε να μην είναι κατευθυνόμενη.
posted by Panos @ 22:59  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .