radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Μαΐου 06, 2005
Avril Lavigne «Under My Skin»
Να λοιπόν και μια δεκαενιάχρονη σταρ που δεν αποφάσισε να ακολουθήσει την πεπατημένη της Αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας και δεν τραγουδάει εύηχα R&B κομματάκια, κουνώντας ( και δείχνοντας!!!) προκλητικά τους γοφούς της. Ίσως να φταίει και το ότι το ντεμπούτο cd ήταν μόλις στα 17(!!!) της χρόνια και με τραγούδια σαν το Complicated και το Sk8er Boy δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηριστεί σαν το Rock & Roll Wild Girl του 21ου αιώνα.
Παρ' όλα αυτά στον δεύτερο δίσκο της με τον τίτλο Under My Skin δείχνει να χαλαρώνει αρκετά, κρατώντας όμως τον τσαμπουκά της και τη δυναμικότητα που πάντα είχε και που στην ουσία είναι και το δυνατό της σημείο.
Δυνατές κιθάρες και πάλι και μια πολύ καλή παραγωγή από μια ομάδα παραγωγής που υπόσχεται να «ενηλικιώσει» την αξιαγάπητη αυτή νεαρά, όπως της αξίζει.
Οι Butch Walker, Don Gilmore και Raine Maida έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και ασφαλώς η Avrile υπογράφει αρκετά απ' τα τραγούδια δίνοντας μας αρκετά καλά δείγματα γραφής. Πάνω όμως απ' όλα προσφέρει αυτό που λίγοι πλέον καλλιτέχνες μπορούν… τα νιάτα και τη φρεσκάδα μιας μοντέρνας αλλά με ροκ ρίζες καλλιτέχνιδας. Κι όπως έλεγε και ο Κος Μιγιάκι αν έχεις γερές ρίζες θα επιβιώσεις!!!
Τα Don' t Tell Me, Nobody 's Home και My Happy Ending είναι αδιαμφισβήτητα τα καλύτερα αλλά και πιο εμπορικά της κομμάτια.
posted by Panos @ 15:41  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .