radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Μαΐου 08, 2005
ΠΕΙΡΑΤΕΣ..ΠΡΟΣΟΧΗ!
Με απόφαση ανώτατου δικαστηρίου στη Βρετανία ζητήθηκαν από πέντε internet providers, τα ονόματα 33 ατόμων που κατηγορούνται για παράνομη διανομή μουσικής σε peer-to-peer συνδέσεις. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα άτομα αυτά αντάλλαξαν πάνω από 72.000 μουσικά αρχεία και οι providers είναι αναγκασμένοι να δημοσιοποιήσουν την ταυτότητα τους.

«Αυτή η δικαστική απόφαση θα θυμίσει σε κάθε χρήστη των προγραμμάτων ανταλλαγής αρχείων στη Βρετανία ότι δεν είναι ανώνυμοι. Τα 33 αυτά άτομα θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο χιλιάδων λιρών», λέει η γενικός σύμβουλος του βρετανικού συμβουλίου μουσικής βιομηχανίας. Και προσθέτει, «συνεχίζουμε να συλλέγουμε πληροφορίες καθημερινά για άτομα που ακόμα ανταλλάσσουν μουσική παράνομα παρά τις όλες προειδοποιήσεις που έχουν γίνει. Αν θέλετε να αποφύγετε το ενδεχόμενο να βρεθείτε στο δικαστήριο, σταματήστε το downloading και αγοράστε νόμιμα μουσική».

Σύμφωνα με στοιχεία τα προηγούμενα δύο χρόνια, εξαιτίας της ανταλλαγής μουσικών αρχείων μέσω δικτύου τα έσοδα ήταν 654 εκ λίρες λιγότερα στην μουσική βιομηχανία. Στην ίδια έρευνα μόνο για το 2004 έχουν ξοδευτεί 50% λιγότερα για αγορά μουσικής από ότι αν δεν υπήρχε το internet.
rock fm
posted by Panos @ 15:53  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .