radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Μαΐου 05, 2005
ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...ΟΙ ΝΕΟΙ FRANZ FERDINARD
Μέσα από το επίσημο website των Franz Ferdinard, ο frontman Alex Kapranos αποκάλυψε κάποια στοιχεία για το νέο album του συγκροτήματος.
Σε ένα νέο post στο FranzFerdinard.com ο ελληνικής καταγωγής τραγουδιστής γράφει: «ο χαρακτήρας του νέου μας δίσκου έχει αρχίσει να παίρνει μορφή. Κι αν ο προηγούμενος ήταν μουσική για να χορεύουν τα κορίτσια, αυτός είναι ένας δίσκος για να κλάψουν...να χύσουν ένα δάκρυ ενώ χορεύουν».

Το follow-up album του υπερεπιτυχημένου self-titled ντεμπούτου των Franz Ferdinard, ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο στα studios του συγκροτήματος στην Σκοτία. Όπως δήλωσε ο Kapranos στο NME.com, «για κάποια από τα τραγούδια υπάρχουν οκτώ διαφορετικές versions...Το ξέρω πως στο τέλος θα καταλήξουμε σε μία, αλλά είναι ωραίο να πειραματίζεσαι».

Ο ήχος του νέου album του συγκροτήματος στις θα είναι πιο dark ενώ οι τίτλοι κάποιων από τα καινούργια τους κομμάτια είναι "I'm Your Villain", "Evil Heathen", "Wee Andy" και "Your Diary", ενώ μην ξεχνάτε ότι οι Franz Ferdinard θα βρεθούν στην Ελλάδα, για μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού, στις 26 Ιουλίου.
πηγή: mad
posted by Panos @ 23:27  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .