radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Μαΐου 08, 2009
Γιάννης Λαυράνος Εκπρόσωπος ΑΘΗΝΑ 9,84 στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ
Την αποφασιστικότητά τους να απαντήσουν στην παρελκυστική τακτική κυβέρνησης και δημάρχων, που πετούν ο ένας στον άλλον το «μπαλάκι» της λύσης στο πρόβλημα της επιχειρούμενης μετατροπής των δημοτικών ΜΜΕ σε Ανώνυμες Εταιρίες, δηλώνουν οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας.

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου οι δημοσιογράφοι πραγματοποιούμε 4ωρη στάση εργασίας από 14.00 έως 18.00 προκειμένου μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ να παραστούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρατεινόμενη εκκρεμότητα και την άρνηση του Δημάρχου Αθηναίων και προέδρου της ΚΕΔΚΕ Νικήτα Κακλαμάνη να συναντηθεί με το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο απεργιακής μας κινητοποίησης και παράστασης διαμαρτυρίας στο Δ.Σ της ΚΕΔΚΕ, αν οι Δήμαρχοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης εξακολουθήσουν να αρνούνται να συναντηθούν με το Σωματείο μας.
posted by Panos @ 11:29  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .