radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαΐου 06, 2009
Αρχίζει σήμερα το MAD Music Forum

Ανοίγει σήμερα τις εργασίες του το MAD Music Forum, το ετήσιο συνέδριο για τη μουσική βιομηχανία, που διοργανώνει o τηλεοπτικός σταθμός MAD.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου, το οποίο φέτος πραγματοποιείται στο νέο Metropolis, επιμελήθηκαν η Archangel Music και το Sonic, είναι αφιερωμένο στις αλλαγές που πραγματοποιούνται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας όπου το περιεχόμενο με την είσοδο νέων μέσων ξεφεύγει πλέον από τα παραδοσιακά ΜΜΕ.

Ειδικότερα κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα τεθούν επί τάπητος θέματα που αφορούν στις νέες ισορροπίες που δημιουργούνται μεταξύ περιεχομένου και ΜΜΕ λόγω της εμφάνισης νέων μέσων όπως η ψηφιακή τηλεόραση, το IPTV, το Mobile TV, καθώς και οι επιπτώσεις στη σχέση του περιεχομένου με τα λεγόμενα παραδοσιακά μέσα.

Στην αυριανή δεύτερη και τελευταία ημέρα του συνεδρίου θα έλθει στο προσκήνιο ο χώρος της δισκογραφίας και το σύγχρονο μοντέλο δομής και λειτουργίας του.

posted by Panos @ 09:44  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .