radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαΐου 06, 2009
Ο Sky Ιωαννίνων κερδίζει σε δίκη τη μοναδικότητα του ονόματός του

Σας κάνουμε γνωστό ότι εκδόθηκε ήδη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ιωαννίνων η υπ’ αριθ. 445/2009 απόφαση, με την οποία αναγνωρίζεται το αποκλειστικό δικαίωμα του σταθμού μας να χρησιμοποιεί, μόνον αυτός, τη λέξη SKY (ΣΚΑΙ) ως διακριτικό τίτλο (επωνυμία) του σταθμού μας. Με την ίδια απόφαση απαγορεύεται σε ανταγωνιστικό σταθμό να χρησιμοποιεί την παραπάνω λέξη με οποιοδήποτε τρόπο.

Μετά από αυτό, το ραδιοφωνικό τοπίο στο Νομό μας ¨ξεκαθάρισε¨ και ειδοποιήθηκε ο σφετεριστής του ονόματος ότι οι παράνομες ενέργειές του δεν μπορεί να συνεχίζουν ατιμώρητες.

Με την ευκαιρία της εκδόσεως της παραπάνω αποφάσεως (η οποία και θα δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο), θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό του Νομού μας για τη σταθερή προτίμηση στον SKY 99.2, η οποία τον κατέταξε στις δημοσκοπήσεις στην 1η θέση μεταξύ των ακροατών ηλικίας 15-34 ετών και στη 2η θέση μεταξύ όλων των ακροατών ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλλου (Κοινοπραξία εταιριών: MRB, VPRC, METRON ANALYSIS).

Τέλος, θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε ότι όχι μόνον θα συνεχίσουμε, αλλά και θα επιτείνουμε τις προσπάθειές μας για την βελτίωση του προγράμματός μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.

Από τον Sky Radio 99,2 FM

posted by Panos @ 10:17  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .