radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Μαΐου 07, 2009
Στάση εργασίας στον Επικοινωνία 94 FM
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία FM αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας των εργαζομένων στον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία FM την Πέμπτη 14 Μαΐου από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 διεκδικώντας την υλοποίηση των κάτωθι αιτημάτων:

-Την καταβολή των δεδουλευμένων του μήνα Απριλίου 2009.
-Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2009 των εργαζομένων ΑΜΕΑ της Επιχείρησης και την οριστική διευθέτηση του όλου θέματος.
-Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών και αργιών σε ηχολήπτες και δημοσιογράφους για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2009.
-Την άμεση υλοποίηση της από 9-4-2009 απόφασης του Δ.Σ. της Επιχείρησης για μετατροπή συμβάσεων εργαζομένων από μερικής σε πλήρους απασχόλησης.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής καλείται να κοινοποιήσει νόμιμα την παρούσα προς κάθε έναν από αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, που εδρεύουν στην Αθήνα και εκπροσωπούνται νόμιμα, για να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.
posted by Panos @ 23:02  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .