radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Απριλίου 27, 2009
Αγροτικό ραδιόφωνο;
Ερωτήματα για το καθεστώς και τις συνθήκες λειτουργίας του "Αγροτικού Καναλιού" του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θέτει με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Σωτ. Χατζηγάκη ο Πέτρος Τατούλης.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα που ρωτάει ο ανεξάρτητος βουλευτής, αναφέρει: «...Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων είναι ίσως το μοναδικό υπουργείο στην Ευρώπη το οποίο διαθέτει τον δικό του υπερσύγχρονο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό με στούντιο, το λεγόμενο «Αγροτικό Κανάλι». Με έδρα τη Λυκόβρυση Αττικής και υπεύθυνο τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Αγροτικών Προϊόντων το «Αγροτικό Κανάλι» είναι στελεχωμένο με όλο το απαραίτητο προσωπικό, ήτοι εβδομήντα περίπου δημοσιογράφους, μοντέρ, ακόμη και μακιγιέρ. Ωστόσο ο ρόλος και η λειτουργία του συγκεκριμένου σταθμού παραμένει ένα μυστήριο. Ο σταθμός δεν εκπέμπει τα προγράμματά του, εφόσον δεν διαθέτει ούτε πομπό ούτε δέκτη...».

Ο ερωτών βουλευτής
Πέτρος Τατούλης
posted by Panos @ 00:29  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .