radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Μαρτίου 21, 2009
Αλλαγή ιδιοκτησίας για τον ραδιοσταθμό Flash

Αλλαγή ιδιοκτησίας αναμένεται για το ραδιοφωνικό σταθμό Flash, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας Ναυτεμπορική, ο Σωκράτης Κόκαλης συμφώνησε την Πέμπτη στην πώλησή του στην εταιρία Alapis AEBE, του διδύμου Λ. Λαυρεντιάδη - Π. Κυριακίδη. Το επιχειρηματικό δίδυμο φέρεται να ελέγχει την Πήγασος Εκδοτική (Mega, Έθνος, Ημερησία) σε ποσοστό 12%, ενώ έχει εξαγοράσει την Espresso καθώς και την Daily Press Magazines (περιοδικά L' Officiel, L' Officiel Hommes, Olive, Top Scorer κ.λπ.). Στο υπό συζήτηση πακέτο του Flash συμπεριλαμβάνεται η διαδικτυακή πύλη Flash.gr ενώ ενδεχομένως η συμφωνία θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει το Sport TV (Πρώην TV Magic).

Ο ραδιοσταθμός του Flash τα τελευταία 7 χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα (και το ενδεχόμενο να κλείσει) με παράλληλη δραστική μείωση του μεριδίου ακροαματικότητάς του. Η νέα ιδιοκτησία φαίνεται διατεθειμένη να διαθέση ρευστό, καθώς και να προσπαθήσει να ανακτήσει τη θέση του ενημερωτικού σταθμού στην μπάντα της Αττικής. Το μερίδιο ακροαματικότητας του ραδιοσταθμού, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τριμήνου (27.10.2008 - 01.02.2009) που έχει δημοσιοποιήσει η ΑΕΜΑΡ, ανήλθε σε 2,3%, αυξημένο κατά 0,9% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, φέρνοντας τον Flash στην 5η θέση των ενημερωτικών σταθμών.

posted by Panos @ 12:54  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .