radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Μαρτίου 21, 2009
«Εν Λευκώ»: «Φρένο» στη μεταβίβαση του ραδιοσταθμού

Φρένο στη μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού «Εν Λευκώ» από τον Κώστα Καβαθά στην εταιρεία ThreeDee ΑΕ, θυγατρική της εισηγμένης Εκδόσεις Λυμπέρη, έβαλε χθες το ΕΣΡ το οποίο θεώρησε ότι η σχετική κίνηση δεν έγινε νομίμως.

Πρόκειται για εξέλιξη η οποία -σε ό,τι αφορά τουλάχιστον το τυπικό μέρος του πράγματος-, υποχρεώνει πλέον την αγοράστρια εταιρεία ThreeDee ΑΕ να μεταβιβάσει τις μετοχές του ραδιοσταθμού εντός τριμήνου σε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, εάν βεβαίως στο διάστημα αυτό δεν υποβάλλει αίτηση θεραπείας κατά της απόφασης του Συμβούλιου, τακτική την οποία αναμένεται να ακολουθήσουν οι Εκδόσεις Λυμπέρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ραδιοσταθμός έχει περιέλθει στην κατοχή της εισηγμένης εταιρείας μετά την απορρόφηση της άλλης εισηγμένης, των Τεχνικών Εκδόσεων, προ ετών και μετά τον νόμο για τη συγκέντρωση και τις αλλαγές που έφερε σε ό,τι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, πέρασε στην ThreeDee AE, την εταιρεία που διαχειρίζεται τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Εκδόσεων Λυμπέρη.

Πηγή: Ναυτεμπορική

posted by Panos @ 13:00  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .