radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Απριλίου 15, 2009
Παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερης σε διάρκεια εκπομπής

Γερμανός μουσικός παραγωγός έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ραδιοφωνική εκπομπή, την περασμένη Δευτέρα, έχοντας τελειώσει την «πρωινή» του εκπομπή πάνω από μια βδομάδα μετά την έναρξή της, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού. Παρουσιάζοντας την εκπομπή του για 169 συνεχόμενες ώρες, ο 26χρονος Ντομινίκ Σολμάγιερ από το Ράδιο Αντένε στο Ανόβερο της κεντρ. Γερμανίας, ξεπέρασε το παγκόσμιο ρεκόρ, που κατείχε Ινδός μουσικός παραγωγός, κατά μία ώρα.

Οι κανόνες όριζαν ότι επιτρέπονταν να παίξει δύο συνεχόμενα κομμάτια διάρκειας έως 6 λεπτών το καθένα, αλλά έπρεπε να εκφωνήσει κάτι, αμέσως μετά. Επιτρέπονταν να κάνει ένα πεντάλεπτο διάλειμμα κάθε μία ώρα, αλλά κρατούσε τα πεντάλεπτα, προκειμένου να έχει ένα 15λεπτο διάλειμμα κάθε τρεις ώρες.

Ο Σολμάιερ παρακολουθούνταν από γιατρούς, ολόκληρο το 24ωρο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ρεκόρ. Η στέρηση ύπνο προκάλεσε περίεργα συμπτώματα, σύμφωνα με μπλογκ στην ιστοσελίδα του σταθμού. Μία καταχώρηση εκεί λέει ότι «πλέον έχει τρελαθεί τελείως», αναφέροντας ότι ο παραγωγούς χόρευε ξέφρενα στο στούντιο, καθώς κόντευαν οι τελευταίες ώρες.

posted by Panos @ 00:13  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .