radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2009
Μία ιστορία κοινωνικού ρατσισμού και αναλγησίας έφερε στο φως ο City 99.5
Στον ξενώνα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για φορείς του AIDS φιλοξενείται μητέρα οροθετική, μαζί με το μόλις δύο χρονών αγοράκι της, το οποίο είναι απολύτως καλά στην υγεία του και δεν έχει μολυνθεί με τον ιό του AIDS. Όπως κατήγγειλε ο υπεύθυνος του ξενώνα Χρήστος Δημητρόπουλος, στην Νόνη Καραγιάννη, οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί αρνούνται να εγγράψουν το παιδάκι, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υγείας. Επίσης ο υπεύθυνος του ξενώνα κατήγγειλε τη στάση της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Πειραιά, για αδιαφορία σε ανάλογη περίπτωση.

Η παρέμβαση του City 99.5 προκάλεσε την άμεση ευαισθητοποίηση της δημοτικής αρχής Πειραιά. Ο υπεύθυνος του δήμου Πειραιά για τους παιδικούς σταθμούς, Μιχάλης Μαλτέζος, μιλώντας στην Νόνη Καραγιάννη και τον Γιώργο Κουβαρά, εξέφρασε τη λύπη του δημάρχου Παναγιώτη Φασούλα και των αρμοδίων που δεν είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα και διαβεβαίωσε ότι έχουν γίνει όλες οι προσπάθειες και το παιδάκι θα μεταφερθεί σε παιδικό σταθμό.
posted by Panos @ 22:34  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .