radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2009
ΕΣΡ: Κλείνει δύο σταθμούς και νομιμοποιεί άλλον έναν
Την απόφαση να κλείσει δυο ραδιοσταθμούς της επαρχίας και να νομιμοποιήσει άλλον έναν, έλαβε στη συνεδρίασή του εκτάκτως την Πέμπτη (λόγω Θεοφανείων) το ΕΣΡ. Συγκεκριμένα, επέβαλε την κύρωση της διακοπής λειτουργίας στους ραδιοσταθμούς "Άλφα Ωμέγα 92,3" (νομού Ιωαννίνων) και Heart Radio (νομού Κέρκυρας). Για τον Άλφα Ωμέγα, η διακοπή λειτουργίας βασίστηκε στη διαπίστωση ότι ο σταθμός δεν λειτουργεί ενώ για τον Heart Radio, επειδή οι υπεύθυνοι του σταθμού παρέλειψαν να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση για το χαρακτήρα του προγράμματος (όπως προβλέπει η νέα νομοθεσία) και το ΕΣΡ δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Τέλος, βεβαίωση νομίμου λειτουργίας δόθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Κρακ FM" του νομού Κοζάνης, μετά την αίτηση θεραπείας που υπέβαλε ο σταθμός, αποδεικνύοντας ότι εξέπεμπε την 1η Νοέμβρη του 1999, όπως προβλέπει το άρθρο πάνω στο οποίο βασίζεται η χορήγηση «Βεβαιώσεων Νόμιμης Λειτουργίας». Στην επόμενη συνεδρίαση, την ερχόμενη Τρίτη, καλείται να απολογηθεί ο 902 Αριστερά για τον αναμεταδότη του στη Χίο, ο Αντέννα Αιγαίο για χρήση 2 συχνοτήτων και 3 κέντρων εκπομπής.

Στο ΕΣΡ καλείται και το (πρώην) Ράδιο Εγνατία 106,5 λόγω μη λειτουργίας και μη αποστολής στοιχείων χαρακτήρα προγράμματος. Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται άλλοι 4 σταθμοί που ξέχασαν να δηλώσουν το χαρακτήρα προγράμματός τους, μια έγκριση μεταβίβασης, μια παράλειψη συμμορφώσεως, και 3 αιτήσεις θεραπείας.
posted by Panos @ 13:48  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .