radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2009
Μνήμες ραδιοφώνου στο Δεύτερο

Η Ελληνική Ραδιοφωνία γιορτάζει και μέσα από τη συχνότητα του Δεύτερου Προγράμματος, χαρίζει ιδιαίτερες στιγμές, που σηματοδότησαν την εβδομντάχρονη ιστορία της. Κάθε Σάββατο στις 19.00, το Δεύτερο Πρόγραμμα προσφέρει ένα δίωρο εκπομπών από το αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το οποίο απαρτίζουν θεατρικά, συναυλίες, ηχογραφήσεις, εκπομπές, και γενικότερα, στιγμές που ζήσαμε οι παλιότεροι και που αξίζει να ακούσουν οι νεώτεροι.

Σήμερα Σάββατο 10 Ιανουαρίου οι ακροατές του Δεύτερου μπορούν να ακούσουν:

Την επιθεώρηση «Λίγο απ΄ όλα» με νούμερα της «Ελεύθερης Σκηνής», σε μια ηχογράφηση του 1981. Ακούγονται οι ηθοποιοί: Λούσκα Αβαγιανού, Μίνα Αδαμάκη, Γιώργος Κέντρος, Αννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Πιατάς, Σταμάτης Φασουλής, Μίμης Χρυσομάλλης. Μουσική : Λουκιανός Κηλαηδόνης, Κείμενα : Αννα Παναγιωτοπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Λάκης Λαζόπουλος, Μαριανίνα Κριεζή, Σκηνοθεσία : Σταμάτης Φασουλής.

Η Μαρινέλλα ηχογραφεί για το Δεύτερο Πρόγραμμα, καλεσμένη της Σοφίας Μιχαλίτση. Ηχογράφηση 1984.

Η Χάρις Αλεξίου τραγουδά ζωντανά και μιλά με τη Λιλάντα Λυκιαρδοπούλου η οποία τη φιλοξενεί στην εκπομπή της «Μικρές νυχτερινές μουσικές». Ηχογράφηση 1977.

posted by Panos @ 13:57  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .