radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιουλίου 26, 2008
Οι παλιοί του Republic και οι νέοι του Addicts!
Εξελίξεις φαίνονται στον ορίζοντα για την ομάδα των παραγωγών που πριν από 9 μήνες αποχώρησε μαζικά από τον Republic, λόγω διαφωνιών που προέκυψαν εντός του σταθμού. Μονόχρωμη αφίσα που έχει δημοσιευτεί στη σελίδα myspace με το όνομα του Republic, κάνει σαφώς λόγo για την επιστροφή της ομάδας των παραγωγών στον αέρα, μέσα από ένα νέο εγχείρημα που φέρεται να τιτλοφορείται Radio Addicts. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι έχει ήδη οριστεί ως ώρα έναρξης του νέου προγράμματος στις 10 το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου.

Στην αφίσα επίσης υπάρχουν τα ονόματα: Ελένη Τριφέρη, Στέλιος Βρεττός, Μιρέλλα Κάππα, Νίκος Μαρκόπουλος, Ντέμη Παπαδοπούλου, Νίκος Κομνηνός και Μέμα Μπινοπούλου.

Φυσικά τα ερωτήματα για το ποια θα είναι η νέα συχνότητα παραμένουν και ουκ ολίγες φήμες κάνουν ήδη το γύρο της μπάντας των FM, φωτογραφίζοντας υπάρχοντες σταθμούς με παρόμοιο ή συγκενικό είδος μουσικής.

posted by Panos @ 21:58  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .