radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Μαΐου 27, 2008
Εξοργισμένος ακροατής του "Λάμψη" καταγγέλει...
Αναδημοσίευση από medianews.gr

"Αγαπητοί υπάλληλοι των ΜΜΕ,

Με αυτό το mail θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη μεγαλύτερη απάτη που συνέλαβε και πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή ο ραδιοφωνικός σταθμός ΛΑΜΨΗ προς όφελος του.

Ο τελευταίος διαγωνισμός που μεταδίδεται εδώ και αρκετό καιρό από το σταθμό, έχει προσελκύσει πολύ μεγάλο αριθμό ακροατών .

Πολλοί ανυποψίαστοι ακροατές θέλοντας να κερδίσουν «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ» λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό που όπως λέει δίνει ένα σπίτι με πάρκινγκ, θέα και βεράντα χωρίς να αναφέρει την πραγματική απάτη:

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ.

Σε καμιά από τις προωθήσεις του διαγωνισμού, είτε αυτές γίνονται μέσω του σαιτ του σταθμού, είτε μέσω των αναφορών που γίνονται από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ακόμα και από τη δημοσίευση στο online περιοδικό DailyFax (περιοδικό που απευθύνεται σε όλους τους υποψήφιους πελάτες σας), ο Σταθμός δεν αναφέρει τη περιορισμένη χρονική διάρκεια χρήσης .

Το αποκορύφωμα είναι ότι αν κάποιος από την επαρχία καθυστερήσει τη μετακόμισή του , οι μήνες αφαιρούνται από την κανονική διάρκεια διαμονής. Πχ. Αν εγκατασταθεί ένα μήνα αργότερα , του απομένουν 11 μήνες.

Επιβεβαίωση της ΑΠΑΤΗΣ αποτελεί το γεγονός ότι στους όρους του διαγωνισμού ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡETAI ο συμβολαιογράφος και που θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί αντίγραφα του των όρων του διαγωνισμού.

Αν παρόλα αυτά, έχετε κάποια αμφιβολία , μπορείτε να επιβεβαιώσετε τα όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω από το site του σταθμού που έχει αναρτημένους τους όρους του διαγωνισμού:
www.lampsifm.com/dreamapartment

Δείτε μερικούς από τους όρους του διαγωνισμού να γελάσετε:

7. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ
7.1 Ο νικητής του Μεγάλου Δώρου αποκτά το δικαίωμα χρήσης ενός πλήρως επιπλωμένου διαμερίσματος, στο οποίο δύναται να διαμένει επί δώδεκα μήνες από 15/06/2008 μέχρι 15/06/2009

7.3 Σε περίπτωση που ο νικητής του Μεγάλου Δώρου καθυστερήσει απλώς να εγκατασταθεί στο διαμέρισμα, τότε έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει για το υπόλοιπο του χρόνου που απομένει μέχρι τις 15/06/2009

7.4 Με την εξαίρεση της πληρωμής του ενοικίου από το οποίο απαλλάσσεται, ο Νικητής βαρύνεται με την πληρωμή των κοινοχρήστων και λογαριασμών κοινής ωφέλειας που αντιστοιχούν στο διαμέρισμα καθ΄ όλη την περίοδο διαμονής του σε αυτό.

11. ΦΟΡΟΙ
Ο νικητής βαρύνεται με κάθε φόρο ή τέλος τυχόν βαρύνει ή επιβληθεί στο Δώρο (διαμέρισμα) εξαιτίας της χρήσης του.

12. ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Η Διοργανώτρια Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν πραγματικό ή νομικό ελάττωμα του Δώρου.

Μείνετε ανενεργοί και αφήστε το ΛΑΜΨΗ να πάρει πελάτες και φήμη ενώ παράλληλα κοροϊδεύει τους ακροατές σας.

Το μήνυμα εστάλη στους συναδέλφους σας που βλέπετε στο συνημμένο και εντός του σαββατοκύριακου θα σταλεί και σε 25.000 ιδιώτες.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Α.Φ.
Εξοργισμένος ακροατής"

Φοβερό δώρο;
posted by Panos @ 23:10  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .