radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2008
Αριστερά και...επιχειρηματικά
Γκρίνιες στον Συνασπισμό από την πρωτοβουλία του κόμματος να ενοποιηθούν οι εταιρίες της ΑΥΓΗΣ και του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Παρότι, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ αποφάσισε χτες, κατά πλειοψηφία, να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου για ενοποίηση των εταιρειών, το Διοικητικό Σύμβουλιο της πολυμετοχικής εταιρίας που εκδίδει την εφημερίδα έχει ενστάσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση προβλέπεται να γίνουν οικονομίες κλίμακας σε τομείς όπως η διοίκηση, το εμπορικό, η διαφήμιση, να αξιοποιηθεί καλύτερα το προσωπικό των δυο μέσων και να χαραχθεί κοινός στρατηγικός σχεδιασμός στον χώρο των ΜΜΕ.

Η μειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας κατηγόρησε την ηγεσία ότι επιδιώκει τον κομματικό έλεγχο της εφημερίδας και αντιπρότεινε, χωρίς ανταπόκριση, «για λόγους αρχής και σεβασμού προς την αυτόνομη “Αυγή”, οι σχεδιασμοί που αφορούν την εφημερίδα να αποφασιστούν όχι από την Π.Γ. του ΣΥΝ και μάλιστα με προχειρότητα, αλλά από το Δ.Σ. της εφημερίδας, φυσικά σε συνεργασία με τον ΣΥΝ».


posted by Panos @ 19:19  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .