radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Απριλίου 04, 2008
Διαδικτυακό ραδιόφωνο για τους αγώνες αυτοκινήτου
Δεν προλαβαίνουμε τις διαδικτυακές προσπάθειες για ραδιοσταθμούς με εξειδικευμένο πρόγραμμα. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε για το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Συδνέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος, το οποίο ξεκίνησε ζωντανά την προηγούμενη εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές η θεματολογία θα περιλαμβάνει τους αγώνες αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και Πανελλαδικά, ενημέρωση για τους αγώνες ανά τον κόσμο, θέματα τεχνικά και συνδικαλιστικά. Επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα απευθείας αναμετάδοσης των αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, στις 5 & 6 Απριλίου, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Ράλλυ Θερμαϊκού ζωντανά από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

Για αρχή το ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα έχει έξι εκπομπές της μίας ώρας οι οποίες θα αναμεταδίδονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην κάθε εβδομάδα.

Στην πρώτη του εκπομπή, την Δευτέρα 24 Μαρτίου μία δίωρη ζωντανή εκπομπή, από τις 8μ.μ. έως και τις 10 μ.μ., πέρα από το Δ.Σ. του συνδέσμου και τους συντελεστές που θα επανδρώσουν τις ραδιοφωνικές εκπομπές δόθηκε η ευκαιρία σε πολλά μέλη να μιλήσουν για την πορεία και τους στόχους τους για την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα μετάδοσης των εκπομπών μορείτε να βρείτε στην κεντρική ιστοσελίδα του συνδέσμου. www.soaave.gr

radiofono.gr

posted by Panos @ 19:56  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .