radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Μαρτίου 29, 2008
"Φυσικά... Μπορείς"
"Φυσικά... Μπορείς" είναι το σύνθημα για το περιβάλλον που επέλεξαν οι ακροατές του ΣΚΑΪ 100,3 ανάμεσα από τα 10 επικρατέστερα των συνολικά 25.000 μηνυμάτων που έλαβε ο σταθμός.

Οι νικητές επελέγησαν με ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μέσω αποστολής SMS από το ακροατήριο του σταθμού από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι σήμερα.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 25 Μαρτίου. Επιτροπή αποτελούμενη από το ΣΚΑΪ και τη WWF επέλεξε τα πρώτα 500 σε σύνολο 25.000. Από τα 500 επιλέχθηκαν τα 10 επικρατέστερα και από αυτά οι ακροατές ξεχώρισαν τα πέντε καλύτερα.

Οι πέντε νικητές με τα καλύτερα συνθήματα για το περιβάλλον ανακοινώθηκαν μέσα από μία εδική εκπομπή του ραδιοφώνου με οικοδεσπότες τον Άρη Πορτοσάλτε, τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, τον Θύμιο Καλαμούκη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της WWF Γιώργο Βελλίδη.

Οι τυχεροί είναι οι εξής:

1ο "Φυσικά... Μπορείς" της Αθηνάς Παρμπή, με ποσοστό 50,29% και παίρνει ένα υβριδικό αυτοκίνητο TOYOTA PRIUS.

2o "Το Πράσινο έφτασε στο Κόκκινο" της Γεωργίας Φώτου με ποσοστό 20,60% που κερδίζει ένα επταήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Σρι Λάνκα.

3ο "Ήρθε η ώρα να καθαρίσεις" του Σπυρίδωνα Θαλασσινού, με ποσοστό 5% που θα ταξιδέψει με ακόμα ένα άτομο για τέσσερις ημέρες στο Βόρειο Πόλο και συγκεκριμένα στο Ice Hotel.

4ο "Το περιβάλλον χρειάζεται ατομική ενέργεια" της Νίκης Μητσιοπούλου, με ποσοστό 4,10% ,η οποία κέρδισε μια δωροεπιταγή 10.000 Ευρώ.

5ο "Η Γη προηγείται" του Αναστάσιου Καμπόλη, με ποσοστό 3,97% ,ο οποίος παίρνει μια δωροεπιταγή 5.000 Ευρώ.
posted by Panos @ 18:08  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .