radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2008
Διπλό σημείο εκπομπής για όλα τα ραδιόφωνα
"Το σύνολο των ραδιοσταθμών της χώρας θα αφορά η δυνατότητα χρήσης δεύτερου σημείου εκπομπής προκειμένου να καλυφθεί στο 100% ο νομός στον οποίο λειτουργούν", ανέφερε χθες ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάν. Λασκαρίδης, απαντώντας σε διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα.

Οπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Λασκαρίδης, το Συμβούλιο ανέστειλε τη συζήτηση και την απόφασή του για το θέμα των ραδιοσταθμών της Αττικής, τους οποίους έχει καλέσει (συνολικά 17) εδώ και αρκετό καιρό, για τρεις ακόμα μήνες, χρονικό διάστημα στο οποίο αναμένεται να γίνει η ρύθμιση του ζητήματος με ΚΥΑ από τα συναρμόδια υπουργεία Επικρατείας και Μεταφορών.

Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσδιοριστούν επακριβώς το ποιος θα εκπέμπει και από πού θα εκπέμπει, πράγμα το οποίο συνεπάγεται και τον προσδιορισμό θέσεων πάρκων κεραιών, και βεβαίως θα πρέπει να διασφαλιστεί ο αποτελεσματικός έλεγχος από την πλευρά της πολιτείας τήρησης των προδιαγραφών εκπομπής αυτών, διαφορετικά θα πάμε εκ νέου σε ένα άναρχο τοπίο με επιπτώσεις όχι μόνο στις εκπομπές (παρεμβολές κ.ά.), αλλά και στην υγεία των κατοίκων (προβλήματα από την ισχύ εκπομπής κ.ά.).

πηγή: Ναυτεμπορική
posted by Panos @ 21:44  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .