radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Μαρτίου 29, 2008
Από Σεπτέμβρη οι αδειοδοτήσεις στο ραδιόφωνο

Οι πολυπόθητες άδειες για τη λειτουργία των ραδιοφωνικών σταθμών φαίνεται ότι δεν είναι τόσο μακριά όσο φοβόμασταν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΕΣΡ. Ο Ι. Λασκαρίδης είπε, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ότι "το καλοκαίρι αναμένεται να εκδοθούν τελικά οι απαραίτητες υπουργικές αποφάσεις για να αρχίσει η διαδικασία για τις αδειοδοτήσεις στο ραδιόφωνο, αφού τελικά για την τηλεόραση εκτιμάται ότι θα επιλεγεί η λύση της απευθείας ψηφιακής αδειοδότησης".

Με τις υπουργικές αποφάσεις αυτές, ενεργοποιούνται οι διατάξεις του πρόσφατου νόμου Ρουσόπουλου για τα ΜΜΕ, που σημαίνει ότι πιθανότατα η διαδικασία αδειοδότησης των ραδιοσταθμών θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο. Αναμένουμε να δούμε αν και κατά πόσο θα επαληθευτούν οι πληροφορίες του προέδρου του ΕΣΡ (είναι μακριά το καλοκαίρι και πολλές οι πολιτικές εξελίξεις) αλλά και το εύρος της αδειοδότησης.
posted by Panos @ 18:09  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .