radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Μαρτίου 29, 2008
Άνοδος για τον Real Fm!
Συνεχίζεται απρόσκοπτη η άνοδος της ακροαματικότητας του Real FM 97,8 αφού στο διάστημα 18 Φεβρουαρίου - 16 Μαρτίου 2008, όπως ανακοίνωσε η Focus, ο σταθμός των Χατζηνικολάου - Κουρή έφτασε τη δέυτερη θέση των ενημερωτικών αφήνοντας πίσω του τον ΑΝΤ1!

Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό του Real FM στο σύνολο των ακροατών της Αττικής έφτασε στο 6,1%, πάνω από τον ΑΝΤ1 ο οποίος βρέθηκε στο 5,9%!

Από εκεί και κάτω ακολουθούν οι υπόλοιποι ενημερωτικοί που είναι η ΝΕΤ με 4,1%, ο Flash με 3,9%, o Alpha Radio που όλο και χάνει ακροατές με 3,8% ενώ, τελυεταίος και καταιδρωμένος, έρχεται ο City FM της Γιάννας Αγγελοπούλου με 0,9%!

Η τελευταία (μεταφορικά και... κυριολεκτικά) περίπτωση, του City Fm, αποδεικνύει πως όσα χρήματα και να ξοδεύεις για την προβολή του σταθμού σε τηλεόραση, outdoor, περιοδικά και ότι άλλο βάλει ο νους σου, αν δεν έχεις καλό προιόν, ο κόσμος σου γυρίζει την πλάτη.

πηγή: medianews
posted by Panos @ 18:04  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .